Eğitime Destek Çalışmaları Devam Ediyor

Vakfın  meslek liseleri projesi çerçevesinde  nisan ayında Artvin’de temelini attığı 24 derslikli Ayhan Şahenk Anadolu Kız Meslek Lisesi’nin  inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İnşaat çalışmalarının 2013 yılı sonuna kadar tamamlanması ve 2013/2014 Eğitim ve Öğretim yılının ikinci yarısında  eğitime başlanması hedefleniyor.

Okulun eğitime başlaması  ile Vakfın Niğde’de merhum Ayhan Şahenk’in sağlığında başlattığı Meslek Liseleri Projesi’ne,  Şanlıurfa’dan sonra üçüncü bir halka da Artvin’de eklenmiş olacak.

Diğer taraftan Darıca’da deprem şartlarına uygun olarak yaptırılan ve geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaokula dönüştürülen 24 derslikli Faik Şahenk İlköğretim Okulu’nun, bu değişikliğin getirdiği ihtiyaçtan  doğan tadilat işleri ile okulun tüm bakım onarım, boya ve donatım işlerinin yeni eğitim ve öğretim yılından önce tamamlanarak eğitimin hizmetine sunulması çalışmaları da devam ediyor.