Kültür

Tiyatroda Anlamlı Buluşma

Türk Özel Tiyatrosunun gelişimine yaptığı çalışmalarla önemli katkıları olan ünlü tiyatro sanatçısı Tevfik Gelenbe'nin kurduğu Gelenbe Tiyatrosu, "Affedersiniz" adlı oyunlarını Ayhan Şahenk Vakfı'nın davetlisi olan kalabalık bir seyirci topluluğuna 16 Mart 2005 Çarşamba günü sergiledi.

Ayhan Şahenk Vakfı'nın ülkemizde özel tiyatroların yaşam mücadelesi verdiği bir dönemde hem tiyatroya destek vermek, hem de ünlü tiyatro sanatçısını doğum gününde anmak amacıyla organize ettiği gösteride, seyirciler güzel bir komedi izlemenin, oyuncular da dolu salona oynamanın mutluluğunu yaşadılar.

Hadi Çaman'ın yönettiği, Arkın Gelenbe ile seyircilerin televizyon dizilerinden yakından tanıdığı Ayşen Tekin ve Ferdi Akarnur'un da rol aldığı oyunun bitiminde oyuncular, doğum gününde Tevfik Gelenbe'yi seyircilerle birlikte andılar.