Çevre

Tuluyhan Uğurlu Destek Vermek İçin Çaldı.

Kamuoyunun dikkatini çevre sorunlarına çekerek gelecek kuşaklara  yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla sürdürdüğümüz  çalışmalara  besteci ve piyanist  Tuluyhan Uğurlu gerçekleştirdiği konserle destek verdi.

28 Şubat 2008 tarihinde Doğuş Otomotion Center'de,  doğaya ve insana en büyük zararı yine insanların verdiğini,doğanın korunması için hemen harekete geçilmesi gerektiğini müziği ve müziği eşliğinde barkovizyonda gösterilen belgeli öykülerle anlatan Tuluyhan Uğurlu'nun konseri  davetliler  tarafından ilgi ve beğeni ile izlendi.

Ayhan Şahenk Sevgi Ormanları projesi çerçevesinde yurdun değişik bölgelerinde 537 bin ağaç diken vakfımızın  çevre konusundaki  çalışmalarından övgü ile söz eden  sanatçı, bu sosyal sorumluluk projesi içinde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, herkesi bu konuda daha duyarlı olmaya ve yapılan çalışmalara destek vermeye çağırdı.

Davetlilerin adlarına dikilecek birer fidan bedelini bağışlayarak katıldığı konserden elde edilen gelir Ayhan Şahenk Sevgi Ormanları projesinde değerlendirilecek.