Bağışlarınız

Resim, Baskı Resim, Seramik, Heykel Karma Sergisi Kapılarını Sanatseverlere Açtı

Ayhan Şahenk Vakfı, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde görevli öğretim üyelerinin eserlerinden oluşan Resim, Baskı Resim, Seramik, Heykel Karma Sergisi'ni İstanbullu sanatseverlerle buluşturdu.

4-15 Aralık 2006  tarihleri arasında Garanti Bankası Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleşen sergide Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde görevli öğretim üyelerinden Güldane Araz, Rahmi Atalay, Atilla Atar, Nükhet Atar, Sadettin Aygün, Rıdvan Çoşkun, Zehra Çobanlı, Abdullah Demir, Saime Dönmezer, Hakan Esmer, Hayri Esmer, Gülbin Koçak, Anna Stump, Leyla Varlık Şentürk, Zeliha Akçaoğlu Tetik ve Selçuk Yılmaz'ın eserleri  sergilendi.

Ayhan Şahenk Vakfı Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan yaptığı açıklamada "Sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü Ayhan Şahenk Vakfı'nın sanat alanındaki çalışmalarına destek sağlamak için bağışlandı. Bu çalışma ile ülkemizde sanatın gelişip yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz." dedi.